Büntetőjoggal foglalkozó kollégáink 10 éves büntetőjogi tapasztalatra hagyatkozva a fenti szempontok figyelembevételével látják el terheltek büntetőjogi védelmét és sértettek képviseletét a nyomozati szaktól a büntető bíróság jogerős ítéletéig. A praxis részét képezik továbbá a terheltként kényszerintézkedés alá vont, majd később ártatlannak bizonyult ügyfeleink javára a Magyar Állammal szemben sikeresen megnyert kártalanítási ügyek is.

 

Kollegáink 2010-ben a nemzetközi PenalNet programhoz is csatlakoztak, ezáltal a nemzetközi védői együttműködésnek is részeseivé váltak.

 

Szabálysértési ügyekben a csekélyebb mértékű kihágások miatt eljárás alá vont személyek jogi képviseletének szakszerű ellátásával igyekszünk nyújtani azokat az eljárási garanciákat, amelyek alapján biztosított, hogy a felelősségre vonás során alkalmazott joghátrány ne legyen aránytalanul súlyosabb a tényleges jogsértésnél. Emellett ezen eljárások során külön kiemelt cél az olyan szankciók elkerülése és mérséklése, amelyek Megbízóink életvitelében külön hátrányokat okoznának (pl. közlekedési szabálysértés esetén a gépjárművezetői engedély elvételének mellőzése).